Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου, στα κριτήρια ποιότητας καθώς και στην αξιολόγηση των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών αυτών.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ευστάθιος Πανάγου, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του ΓΠΑ και εξειδικευμένος συνεργάτης του Εθνικού Taste Panel για την επιτραπέζια ελιά το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2014 και έκτοτε συνεχίζει να λειτουργεί με αξιοσημείωτη επιτυχία.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ευστάθιος Πανάγου, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του ΓΠΑ και εξειδικευμένος συνεργάτης του Εθνικού Taste Panel για την επιτραπέζια ελιά το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2014 και έκτοτε συνεχίζει να λειτουργεί με αξιοσημείωτη επιτυχία.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο: https://kedivimaua.gr/programs/eisagogi-sti-gefsignosia-epitrapezias-elias-kai-elaioladou/


