Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚτηνοτροφίαΗ "Αγγελάκης ΑΕ" άφησε το δικό της αποτύπωμα στη Food Expo 2024

Η “Αγγελάκης ΑΕ” άφησε το δικό της αποτύπωμα στη Food Expo 2024

Με μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών ολοκληρώθηκε η παρουσία της “Αγγελάκης ΑΕ” στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο, στην Αθήνα.

Το περίπτερο της “Αγγελάκης” αποτέλεσε για τρεις ημέρες το απόλυτο σημείο συνάντησης της ομάδας πωλήσεων και marketing της εταιρείας με θεσμικούς φορείς, υπάρχοντες και εν δυνάμει συνεργάτες από το κανάλι του Retail, του Food Service και του Fine Dining, τόσο από την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά, ενισχύοντας το αποτύπωμα της εταιρείας στον παγκόσμιο χάρτη των τροφίμων.

Από δεξιά: Ο κ. Θ. Αγγελάκης με τον γνωστό σεφ Α. Παπανδρέου

Επισκέπτες από 4 ηπείρους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την πατενταρισμένη προϊοντική σειρά Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken® αλλά και όλα τα προϊόντα “Αγγελάκης“, που παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Δημιουργικές συνταγές με κοτόπουλο, δια χειρός των σεφ Αλεξάνδρου Παπανδρέου και Ντίνας Νικολάου, ανέδειξαν την κορυφαία ποιότητα και γεύση των προϊόντων Αγγελάκης, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης στους επισκέπτες, σε μια σειρά από live cookings στο περίπτερο της εταιρείας.

Ο κ. Θ. Αγγελάκης με τη γνωστή σεφ κ. Ν. Νικολάου

Η Εμπορική Διευθύντρια της Αγγελάκης, Έλενα Καραγιάννη, δήλωσε σχετικά με τη φετινή παρουσία στην έκθεση: «Η επέκταση και η ισχυροποίηση του γεωγραφικού αποτυπώματος της εταιρείας σε νέα κανάλια και χώρες στρατηγικής σημασίας βρίσκεται στο επίκεντρο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Αγγελάκης για την επόμενη τριετία. Συναντήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων, όπως είναι η Gulfood και η Food Expo, αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς μας, δημιουργώντας νέες προοπτικές τόσο στις αγορές που ήδη δραστηριοποιούμαστε όσο και σε χώρες στις οποίες δεν έχουμε ακόμη παρουσία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φετινή συμμετοχή μας και στις δύο διεθνείς εκθέσεις. Έγιναν πολλές αξιόλογες και στοχευμένες επαφές που εκτιμούμε ότι θα οδηγήσουν σε νέες, ισχυρές συνεργασίες που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για την Αγγελάκης και τα προϊόντα της».

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η “Αγγελάκης ΑΕ” έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης , τα τελευταία 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοφιλέστερα